Law Assist Hoofddorp NL - Juridisch Adviesburo  EU IMMIGRATIERECHT
 
Over ons
 
  Vanaf 2005 ben ik mij gaan verdiepen in het EU recht , en dan vooral de problemen die veel mensen ondervinden,als zij een niet-Europese partner naar Nederland willen halen.
   Niet iedereen kan voldoen aan de eisen die door de Nederlandse Staat, en het uitvoerende orgaan , de IND, Immigratie en Naturalisatie Dienst, worden gesteld.
   Bijvoorbeeld omdat het inkomen te laag is of omdat er geen arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is, korter dan 1 jaar geldig is.
  Of geen arbeidsverleden met een voldoende inkomen.
  Omdat je als zelfstandige te weinig omzet hebt, of te kort een eigen zaak hebt.
    
     WAT zijn dan nog de mogelijkheden voor U
 
   LawAssist is ontstaan uit hulpvragen met betrekking tot EU recht,     en  is gebaseerd op het feit dat de hulpvraag van de klant van het grootste belang is.
  En een advies op korte termijn vaak belangrijk kan zijn.
  Mijn taak zie ik om daarom volledig toegewijd  aan deze vraag of noodkreet  te voldoen.

  Wij zijn GEEN juristen, maar door jarenlange ervaring op gebied van EU recht en China, kunnen wij U adviseren, en naar gespecialiseerde Advocaten verwijzen.
 
  Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van de klandizie uit leden van diverse Fora, waar ik advies geef, aangezien vaak persoonlijke of inhoudelijke info niet voor fora geschikt is. 
En uit personen die deze site via Internet vinden, en om info vragen.
 
  Wij zouden graag uw vertrouwen winnen en waarmaken door u de beste service aan te bieden die online beschikbaar is. 
 
  Aangezien een aantal ervaringsdeskundigen met mij samenwerken, en onze contacten met U telefonisch, via email of internet plaatsvinden, kunnen wij de kosten laag houden.
Eventuele kosten van Uw kant bestaan hoogstens uit kosten gemaakt voor verzending aangetekende stukken of contact met  Ambassades in het Buitenland, wat dan van te voren wordt besproken.

 
  U bent van harte welkom , en neemt U vrijblijvend contact op als U vragen of problemen heeft met betrekking tot Immigratie of  uw EU -rechten. 
 
               Met vriendelijke groet, 
 
                        Ton Bakker en collega's
 
 
 
 
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint